Британската кралица Елизабет Втора отбелязва днес 96-ата си годишнина в

...
Британската кралица Елизабет Втора отбелязва днес 96-ата си годишнина в
Коментари Харесай

Кралицата празнува рожден ден в Сандригам с най-близките си хора

Британската кралица Елизабет Втора отбелязва през днешния ден 96-ата си годишнина в стеснен фамилен кръг.

За рождения си ден тя се отдръпна в резиденцията си в Сандрингам, където ще бъде посетена от най-близките си.

По мотив на рождения ден на Елизабет Втора от Бъкингамския замък разгласиха нова нейна фотография. Тя е направена предишния месец в замъка Уиндзор. На нея кралицата театралничи с понитата Байбек Кейти и Байбек Найтингейл за henrydallalphotography.

Това става откакто по време на великденската почивка внукът ѝ Хари и брачната половинка му Меган внезапно я посетиха в двореца. Предполага се, че кралицата ще посрещне рождения си ден в най-тесен кръг.

В Сандрингам тя ще отседне в Wood Farm - една от обичаните здания на починалия ѝ брачен партньор, където той прекара огромна част от времето си след отдръпването му от отговорностите му през август 2017 година.

70-годишната Тереза Томпсън, икономка на Wood Farm, доверила след диалог с кралицата оня ден: "Цялото кралско семейство обича Wood Farm, тъй като е надалеч от пътя, дребна е, някак интимна, уютна. Няма доста длъжностни лица, а единствено непосредствен личен състав. И те безусловно могат да се провиснал в фамилната къща. Прекрасно е, а аз имах прелестни 22 години там, това беше най-хубавото време в живота ми без подозрение ", споделя Томпсън, която към този момент е пенсионерка.

96-ият рожден ден на Елизабет Втора бе маркиран и с една доста специфична кукла "Барби " с нейния външен тип. "Мател " пуснаха стеснен брой от играчките-кралици. Тя е в елегантна рокля цвят слонова кост и синя лента с украшения и с короната, която носила на сватбата си.

Британската кралица Елизабет Втора отбелязва тази година и 70-ата годишнина от възкачването си на престола.

Официалните тържества за платинения празник са планувани за началото на юни и ще продължат четири дни.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР