РАЛИ, Северна Каролина (AP) — Системата на държавните университети в

...
РАЛИ, Северна Каролина (AP) — Системата на държавните университети в
Коментари Харесай

Работните места за многообразие в държавните университети в Северна Каролина може да са изложени на риск с предстоящото гласуване в борда

РАЛИ, Северна Каролина (AP) — Системата на държавните университети в Северна Каролина може скоро да се причисли към други огромни университети в фрапантно редуциране на съществуващи стратегии за разнообразие и работни места, в случай че ръководи бордът гласоподава за анулация на съвсем петгодишна политика за разнообразие, равнопоставеност и приобщаване в четвъртък.

Предложената смяна в политиката се концентрира върху премахването на правилник от 2019 година, който обрисува разнообразни длъжности на DEI – като чиновници по многообразието в целия университет система — и също по този начин дефинира функциите и отговорностите на чиновниците, като подкрепяне при програмиране на многообразието и ръководство на образования за чиновници и студенти.

Новата политика не включва обрисуваните отговорности на чиновниците и връзките на DEI, което допуска, че те могат бъде отстранен. Той мина през комитета за ръководство на университета на борда предишния месец за по-малко от четири минути без разискване.

Положително...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР