Стопкадри Нова ТвГръмотевичната активност в района на Крумовград.В този момент

...
Стопкадри Нова ТвГръмотевичната активност в района на Крумовград.В този момент
Коментари Харесай

Появи се гръмотевичен облак и започва мощна в буря в тези градове, предупреди Ники Василковски

Стопкадри Нова Тв

Гръмотевичната интензивност в региона на Крумовград.

В този миг към този момент стартира да се образува мощен мълниеносен облак и в случай че се резервира неговата мощ и посока, с доста огромен възможност в границите на час ще загърми в региона на Свиленград и в региона на Маджарово.



Пак повтаряме, сега в една южна част на Родопите се заражда може би първата по този начин по-мощна стихия за днешния ден, съобщи по Нова Тв Ники Василковски.

В другите места в страната чакаме като количество през днешния ден повече превалявания в Северна България и в западната част на Дунавската равна.

По-мощните гръмотевични процеси обаче ще се родят в Южна България и съответно може би в югоизточната част на страната.



Температурите през днешния ден ще са сред 19 и 24 градуса, няма да става доста студено, само че все по този начин в районните, където към този момент преваля, и в Западна България ще се усети захлаждане.

В петък още веднъж ще има условия за гръмотевични процеси, въпреки и по-слаби, в Централна и Западна България.

В събота и неделя в Югозападна България ще има къси и незначителни превалявания, а температурите през целия този интервал на почивните дни ще останат в приятния пролетен диапазон.

В началото на другата седмица времето ще е относително устойчиво, с по-малко превалявания и с повече слънце, само че към средата на седмицата още веднъж, в случай че се запазят прогнозите, се чака може би още вторник, а по-късно в сряда и четвъртък динамичен мълниеносен интервал.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР