Британската кралица Елизабет II отправи в традиционното си послание по

...
Британската кралица Елизабет II отправи в традиционното си послание по
Коментари Харесай

Елизабет II: Надявам се, че за 92 години постигнах известна мъдрост

Британската кралица Елизабет II насочи в обичайното си обръщение по случай Рождество Христово пожелания за мир, само че вплете и някои персонални моменти и изрази вяра, че за 92 години живот е постигнала известна мъдрост, съобщи АП.

"Някои култури считат, че дългият живот носи мъдрост ", сподели Елизабет в авансово записаното си послание, излъчено през днешния ден. "Бих желала да имам вяра в това. Може би част от тази мъдрост е да признаеш някои от загадъчните парадокси на живота като да вземем за пример този, че човешките същества имат голяма податливост към положителното,но все пак и дарба да правят зло ", сподели кралицата.

Преминавайки към по-леки тематики, кралицата сподели, че миналата година е била богата на събития за нейното семейство: имало е две сватби, родили са се две бебета, а още едно е напът. "А това значи, че една баба има доста работа ", сподели президентът на Обединеното кралство.

Тази година се ожени внукът на кралицата Хари, синът на принц Чарлз и принцеса Даяна, и брачната половинка му Меган Маркъл е бременна. Омъжи се и внучката й Юджийн, щерка на принц Андрю и Сара. Роди се правнукът й Луи, третото дете на принц Уилям и Кейт, и правнучката й Лена Елизабет, щерка на Зара Тиндъл, единственото дете на принцеса Ана.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР