Бразилското крило на ЦСКА 1948 - Педриньо, получи наградата си

...
Бразилското крило на ЦСКА 1948 - Педриньо, получи наградата си
Коментари Харесай

Педриньо: ЦСКА 1948 ще е по-силен и ще се борим за титлата

Бразилското крило на ЦСКА 1948 - Педриньо, получи премията си за състезател на 34-ия кръг от миналата акция на Първа лига. Той приказва за упоритостите на състава от Бистрица, както и за упованията си за идното посещение на Левски.

„ Целта пред нашия тим не беше да бърка работата на никой. Ние гледаме нашата игра. Играем феърплей. За този сезон се уповавам се да се борим за първото място, а не да бъркаме сметките на другите. В съблекалнята има колектив, което е най-важно. Сега идват много нови футболисти и се надявам да се вдигне равнището и конкуренцията в тима. Отборът ще е по-силен и ще се борим за купата.

Аз се пробвам да въвеждам всеки мач. Няма значение против кой тим играе. Да вкарам голове против Лудогорец, ЦСКА София и Левски е по-различно. 

Успях да се приспособявам към България и футбола. От 5 месеца съм тук. Вече ме познават и другите тимове. Нямам последна оценка за шампионата, тъй като съм тук от няколко месеца. Тук в България се играе по-агресивно, в сравнение с в Бразилия. С тима, който имаме сега, ще бъдем в бразилския шампионат в средата на таблицата “, съобщи Педриньо.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР