Бразилските власти отново отварят за посещения живописни острови, достъпът до

...
Бразилските власти отново отварят за посещения живописни острови, достъпът до
Коментари Харесай

Бразилия отвори 21 острова само за туристи, прекарали COVID-19

Бразилските управляващи още веднъж отварят за визити живописни острови, достъпът до които бе неразрешен поради пандемията от новия ковид, само че там ще се одобряват единствено туристи, преболедували COVID-19, заяви UPI.

Властите в бразилския щат Перамбуко оповестиха, че 21 острова от архипелага Фернандо ди Нороня се приготвят да посрещат още веднъж туристи, откакто бяха неразрешени за визити в средата на март.

Желаещите да почиват на островите би трябвало да заявят това онлайн и наложително да приложат документ, който удостоверява, че към този момент са боледували от COVID-19, заяви ръководителят на администрацията на щата Ильехме Роша. Нужният документ е или позитивен тест за заболяването най-малко отпреди двадесет дни, или тест, който потвърждава съществуването на антитела против новия ковид.

Световната здравна организация предизвестява, че няма доказателства, че хората, прекарали COVID-19, имат наложително имунитет против наново заразяване. През последните дни в разнообразни страни бяха потвърдени случаи на ново заразяване на към този момент преболедували COVID-19.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР