Бразилия потвърди домакинството на Копа Америка през това лято. Това

...
Бразилия потвърди домакинството на Копа Америка през това лято. Това
Коментари Харесай

Официално: Бразилия ще е домакин на Копа Америка

Бразилия удостовери семейството на Копа Америка през това лято. Това стана със особено известие в „ Туитър “ на военачалник Луис Едоардо Рамос, който е началник на кабинета на президента Жаир Болсонаро.

Мачовете ще се играят на „ Маракана “ (Рио де Жанейро), „ Мане Гаринча “ (Бразилия), „ Арена Пантанал “ (Куяба) и Естадио Олимпико “ (Гояниа). Самият шампионат остава в границите на авансово оповестения времеви интервал (13 юни – 10 юли). Двубоите ще се играят пред празни трибуни.

Изборът на стадионите е изработен по този начин, че да не се пречи на провеждането на бразилското футболно състезание, което няма да бъде прекъснато по време на Копа Америка.

Както е известно, Копа Америка трябваше да се организира през 2020 година в Аржентина и Колумбия. Турнирът беше отсрочен с една година поради пандемията от COVID-19. На 20 май Колумбия беше лишена от семейството поради безредиците в страната против ръководството на президента Иван Дуке Маркес. На 30 май Аржентина се отхвърли от приемането на мачовете поради възходящия брой случаи на инфектирани поданици на страната и прелюдия нов локдаун.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР