Зрелищна женска битка ще се разрази на грандиозния финал на

...
Зрелищна женска битка ще се разрази на грандиозния финал на
Коментари Харесай

Кой ще спечели Денсинг старс?

Зрелищна женска борба ще се развихри на грандиозния край на " Денсинг старс " тази вечер. За купата ще се борят олимпийската шампионка Ивет Горанова, синоптичката Натали Трифонова, неврологът доктор Неделя Щонова и поп дивата Дара, само че единствено една от тях ще прегърне блестящия трофей.



След броени часове четирите красиви и амбициозни звезди и техните сътрудници ще се развихрят на паркета в невиждано шоу. Силите сред двойките са съвсем изравнени и изборът на феновете ще бъде извънредно сложен. Техният избор ще дефинира кои ще са кралят и кралицата на дансинга.

Ивет, Натали, Неделя и Дара, и половинките им стигнаха под върха след три месеца на тежки подготовки и мъчителни травми, а по пътя към финала съумяха да победят 12 двойки.

Всички те обаче са имали своите ужасяващи моменти при подготовката на танците.

Синоптичката, която е спрягана за предупреден победител на танцовото шоу и по която въздишат не един и двама мъже, показа, че поради връзките си с колегата си насмалко е щяла да се откаже от конкуренцията.

По думите ѝ и двамата са мощни и сложни характери, също така са и огромни инати. Затова, когато в залата настъпи напрежение и някой се разсърди, по никакъв метод не отстъпва. С Димитър даже стигнали до безпределно сериозен миг, когато русокоската към този момент била на косъм да си тръгне.

Е, популярност богу, феновете към момента имат шанса да я гледат, евентуално тъй като, когато с Митко стъпят на сцената, се трансформират в екип, който се бори за победа. Според Натали Трифонова освен уменията в танците са значими в " Денсинг Старс ”. Едно от най-ценните неща в тази ситуация е да умееш да изградиш постоянна връзка с колегата си и да можеш да му се довериш напълно, изповяда тя.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР