Светът е шокиран от първите доказателства, че пътуването във времето

...
Светът е шокиран от първите доказателства, че пътуването във времето
Коментари Харесай

Брутално шокираща новина!: Първите доказателства, че пътуването във времето съществува

Светът е шокиран от първите доказателства, че пътуването във времето съществува. Има куп истории, които са призвани да потвърдят, че пътешествията обратно и напред във времето съществуват. Някои от тях са противоречиви и могат да бъдат отнесени към по-силно въображение, други пък са свидетелства от хора, които са потвърдили,че може да им се има доверие.
Какво е действителното състояние на нещата, несъмнено ще разберем, въпреки че никой не знае по кое време тъкмо. Засега се задоволяваме единствено с направените по този сюжет филми, които са много безапелационни. А и не едно техническо изобретение е било предсказвано доста време, преди да се случи. Изводите всеки може да направи за себе си.

Ето осем случая, които съставляват първите доказателства, че пътуването във времето съществува:

Открити са от pravda.ru:

1. Появата на мобилен телефон във филм на Чарли Чаплин

При деликатно вглеждане в някои от фрагментите, които не са на първи проект във кино лентата „ Цирк ”, сниман през 1928 година, режисьорът Джордж Кларк забелязал жена, която влиза в кадър, държейки до ухото си малко устройство. Ако фотосите бяха в нашето време, без подозрение щяхме да кажем, че става въпрос за мобилен телефон.

Брутално шокираща вест!: Първите доказателства, че пътуването във времето съществува (СНИМКИ/ВИДЕО) 30.05.24 21:16 Вдигнаха мерника на Урсула Фон дер Лайен: Внесоха иск против нея в Международния углавен съд 30.05.24 21:02 Борисов гръмна страшна бомба – Видял съм ужасии в Сребреница, снайперисти са стреляли…! (ВИДЕО) 30.05.24 20:36 Изумително: Втора стихия в София за един ден, Национален институт по метеорология и хидрология изненеда с значима прогноза! 30.05.24 20:35 Етиен Леви побесня: „ Не бих предал врага си, камо ли да бъда клеветник на Държавна сигурност! “ 30.05.24 19:56

„ Пътешественик във времето през 1938 година, сниман да приказва по мобилен телефон през 1938 година, излизащ от фабриката Дюпон в Масачузетс “, гласи едно от описанията на видеото в YouTube.

2. Компакт-дискове се появяват в картина от 1800 година

На картина, рисувана през 1800 година, се вижда човек, който държи в ръцете си нещо, доста наподобяващо на компакт-диск. А това откритие става налично за нас едвам в 80-те години на 20-и век.

3. Загинал в злополука през юни 1950 година, бил търсен през 1876 година

Когато през юни 1950 година автомобил прегазил 30-годишен човек на име Рудолф Фетц, полицията почнала търсене и открила, че същата персона е изчезнала през 1876 година и тогава е търсена, без да бъде открита. В облеклата на починалия разкрили и меден маркер за бира, документи и писмо, датирани в 1876 година.

Снимка: Фейсбук

4. Проект „ Монтаук ”

Според Би Би Си в секретна военна лаборатория „ Монтаук ” е основан проход във времето по план, провеждан от 1943 до 1983 година. Експерименти са се провеждали с хора, които след облъчването им заявявали, че са били в бъдещето, само че данните са засекретени.

5. Канадец със слънчеви очила на снимка от 1941 година

На фотография, датирана от 1941 година, е показано откриването на Златния мост в Канада, където ненадейно се появил човек с фланелка на прочут футболен тим и слънчеви очила – все атрибути, непознати по това време. Освен това, индивидът държал и портативна камера, появила се в приложимост много по-късно.

Снимка: Фейсбук

6. Филаделфийският опит

Това е строго конфиденциален план, умислен да реши Втората международна война. Изпитвани са прародители на много по-късната технология „ Стелт “, която прави кораби и самолети, невидими за противниковите радари. В хода на един от опитите транспортен съд станал освен незабележим, само че се и преместил на друго място в океана, отдалечено на стотици благи от мястото на опита.

Снимка: Фейсбук

7. Свидетелството на сър Виктор Годарт

В 1935 година като офицер от Британските въздушни сили Годарт изхвърчал от изоставено летище в Единбург. Какво било удивлението ми, когато правейки кръг над летището, видял, че то е изцяло ремонтирано, цялостно със самолети и техници, които ги обслужват. Облеклата на тези техници били в синьо и жълто, цветове, въведени в Обединеното кралство за техническите служби чак в 1939 година.

8. Китайската гробница

През декември 2008 година китайски археолози разкрили гробницата на император Си Цин, неотваряна цели 400 години. Когато те се доближили до гроба на владетеля, разкрили незначителен предмет, който при деликатно вглеждане се оказал швейцарски часовник, спрял на 10 часа и 6 минути.

 

Източник – Публикувано във Facebook групата „ Любопитни обстоятелства, истории и неповторими снимки„

Още вести четете в: Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР