Ботев (Враца) започна подготовка за гостуването си на Пирин, което

...
Ботев (Враца) започна подготовка за гостуването си на Пирин, което
Коментари Харесай

Лоши новини за Ботев

Ботев (Враца) стартира подготовка за гостуването си на Пирин, което ще се играе в петък (2 септември) от 18:15 часа на стадион " Христо Ботев " в Благоевград, като от клуба дадоха информация за контузените играчи. За страдание те не са покрай завръщане в игра.

" Мартин Кавдански е с раздран гръден мускул, като контузията бе получена на подготовка преди гостуването на Славия. Контузията бе доказана от изработен ядрено-магнитен резонанс.

Луис Фелипе Соарес има проблем във вътрешната връзка на коляното след конфликт на подготовка, доказан от изработен ядрено-магнитен резонанс.

Браян Переа е с разтежение, което получи преди мача против Славия. Тримата футболисти упражняваха по самостоятелна стратегия в последните дни.

Жан-Пиер Да Силва е с инфектиране на ингвинална херния или по този начин наречената „ футболна болест “. Той взе присъединяване в последната подготовка преди мача против Левски, само че почувства болки и отпадна от групата в последния миг.

Чавдар Ивайлов получи болки в прасеца по време на дуела против Славия и се наложи да напусне наложително на полувремето.

Антонио Георгиев продължава да има проблеми с глезена, обострени по време на дуела против Славия.

Футболистите не престават своето възобновяване, като се надяваме скоро да ги забележим още веднъж на терена ", написаха от Ботев на формалния си уебсайт.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР