Борисов ще изпълни ролята си на марионетка и ще реализира

...
Борисов ще изпълни ролята си на марионетка и ще реализира
Коментари Харесай

БОЕЦ: Борисов готви най-голямата измама и мечта на Доган

Борисов ще извърши ролята си на марионетка и ще осъществя най-голямата фантазия на Доган, Пеевски и Движение за права и свободи за ”експертно правителство”, евентуално с друго название. Този нерешителен мишок си мисли, че може да ни излъже, написа във фейсбук лицето на гражданското придвижване " БОЕЦ " Георги Георгиев.
Буда ще употребява събитията на втори септември, с цел да подаде оставка и по-късно в границите на този парламент да бъде гласувано ново държавно управление с мандата на ГЕРБ с министър председател Николай Младенов. А самият Борисов желае да се трансформира в " дребен Пеевски " и от зайчарника подмолно да дърпа конците, до момента в който на самият него Доган и Шиши му дърпат конците.

Целта е това " ново държавно управление " на същата мафия да добута до постоянните избори и те да бъдат извършени отново под контрола на мафията! Фишека с " новата Конституция и Велико народно събрание " е единствено, с цел да се завоюва време и Буда да откри съображение да подаде оставка по причина, че няма задоволително поддръжка в Народното събрание!

Истината е, че Борисов ще си отиде най-позорно за следващ път поради жителите и бойците на площадите! Той ще бъде свален, а мъката единствено прави краят му още по-позорен и пагубен.
БОЕЦ сме декларирали твърдо, че няма да приемем никакви опити за замяна, а единственото, което желаеме от държавното управление на мафията е незабавна оставка и изключителни избори!
Междувременно от Народното събрание желаеме приемането на - Закона за Лустрацията, нов Изборен Кодекс с въведен цивилен надзор върху изборите, мажоритарно гласоподаване в един тур и електронно-дистанционно гласоподаване! След това - Граждански длъжностен кабинет с една задача - да обезпечи почтени и свободни избори и най-после - разформироване на Народното събрание и насрочване на изключителни избори!

На 02.09. в 08.00ч. БОЕЦ ще бъдем в София и ще се борим и отстояваме нашите цели и стъпки до край. Няма да позволим жителите да бъдат излъгани още веднъж. Не е значимо какво желае мафията и Борисов, значимо е какво желаеме жителите и до къде сме подготвени да стигнем, с цел да реализираме и осъществим справедливите си претенции. Пътят към свободата и отстраняването на мафията от властта минава през борбата на площадите и това е единствено началото. Заедно с оставката на Борисов би трябвало да преследваме и реализираме и другата, оставката на Гешев! Никакво разпределяне след оставката на Буда, а продължаваме незабавно с още по-голяма мощ и сила до оставката и на Гешев!
Призовавам всички бойци и жители на 02.09 да дойдат в София с подготвеност за твърди и решителни дейности до реализиране на поставените цели. А тези, които не могат, да блокират по места пътища, автомагистрали, КПП-та и кръстовища. Сега жителите редим събитията и се борим за свободата си.
Бой до дупка ", приключва обръщението си той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР