Борбата с дезинформацията и манипулираното и подвеждащо съдържание обсъдиха на

...
Борбата с дезинформацията и манипулираното и подвеждащо съдържание обсъдиха на
Коментари Харесай

Асен Василев призова Meta да спре руската пропаганда преди евроизборите

Борбата с дезинформацията и манипулираното и подвеждащо наличие разискаха на среща във Вашингтон финансовият министър Асен Василев, министърът на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов и ръководители на световната компания Meta, притежател на обществените мрежи Фейсбук, Instagram и други

" Спрете съветската агитация и го направете преди европейските избори.

Тогава ще видите качествена смяна в отношението и на потребителите на Фейсбук, и на регулаторите в Европейски Съюз ", прикани българският министър на финансите.

Асен Василев даде образци по какъв начин наличие, което е проевропейско, се смъква от обществената мрежа по сигнали на тролове, до момента в който дезинформацията се популяризира.

" България показва дълбока угриженост от съветската дезинформационна акция, ориентирана към подкопаване на доверието в европейските институции, Съединени американски щати и НАТО ", заключи министър Василев.

От Meta срещнаха министъра на финансите с новите модели изкуствен интелект AI, които разрешават различаване и унищожаване на манипулирани изображения и подвеждаща информация.

В Meta посрещнаха българските министри с обичайните принцеси, баница със спанак и сарми.



Във Вашингтон финансовият министър Асен Василев организира среща и с управлението на SpaceX - компанията на Илон Мъс и насочи покана да посетят България наесен.

Вицепрезидентът на компанията Тим Хюс прояви огромен интерес към страната ни, изключително в подтекста на към този момент доказаната аудиенция в България на админа на НАСА Бил Нелсън през октомври 2024 година

SpaceX и НАСА работят дружно по галактическата стратегия, която би трябвало да върне човечеството на Луната и да го води до Марс.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР