BMW 3 Series е един от малкото модели на марката,

...
BMW 3 Series е един от малкото модели на марката,
Коментари Харесай

BMW 3 Series получи лимитирана серия със светещи „бъбреци“

BMW 3 Series е един от малкото модели на марката, който остана със сравнително компактен размер бъбреци или поне стандартната му версия. Не е изключено това да се промени през следващата година, когато се очаква да видим и фейслифта на модела от 2018 година, но за това вече сме ви разказвали.

Преди да видим обновения модел догодина, от BMW Индия показаха специална серия Iconic Ediition. Тя е базирана на предлагащата се за местния пазар удължена версия на 3 Series и ще бъде произведена в ограничена серия.
`BMW

Отличителни за модела са светещите „ бъбреци “ в предната част, подобни на тези при X6, както и стандартните LED светлини при фаровете и стоповете. Хромирани елементи и 18-цоловови джанти също пристигат серийно, както и няколко специални цвята за екстериора и набор от различни цветове и материали за интериора.

Там също можем да открием някои разлики със стандартната 3 Series, като например кристалния скоростен лост, който до момента бе наличен единствено за по-скъпите модели като Х7 и 8 Series. Върху облегалките на задните седалки откриваме възглавнички за по-голям комфорт, както и климатроник с три зони и панорамен таван, пристигащи стандартно.
`BMW

Лимитираната версия се предлага с 2.0-литров бензинов двигател с 262 конски сили и 400 нютон метра или пък същият като кубатура дизелов агрегат със 193 конски сили и 400 нютон метра. Двата са комбинирани с автоматична трансмисия и задно задвижване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР