Близо 700 фирми ще представят модерни технологии, продукти и услуги

...
Близо 700 фирми ще представят модерни технологии, продукти и услуги
Коментари Харесай

Близо 700 фирми на панаира в Пловдив

Близо 700 компании ще показват съвременни технологии, артикули и услуги за промишлеността и дома по време на Международния механически панаир от 23 до 28 септември, оповестиха уредниците. В рамките на пет профилирани изложения може да се видят новости от автомобилната промишленост, превоза, автосервизното съоръжение, строителството, електротехниката, електрониката, машиностроенето, роботиката, автоматизацията, осведомителните и цифровите технологии, екологията, енергетиката, химическата индустрия и водния бранш. Очаква се над 30 000 гости, експерти от България и Европа да се включат в най-значимия софтуерен конгрес на Балканите.

На него ще бъде демонстрирано неповторимо подово отопление. Изделието е първото в света с оптимален клас на отбрана. То загрява плочи с дебелина до 30 сантиметра и ги трансформира в батерия, който излъчва топлота в продължение на 6 часа, без да харчи ток. Може да се употребява както в дома, по този начин и за обезледяване на пътища и игрища.

Триизмерно лазерно сканиране на здания също е измежду новостите на ЕСЕН 2019. Върховата технология се употребява за съставянето на подробна и прецизна информация за остарели сгради, монументи на културата, археологически находки. Получените данни са основа на плановете за реституция и реорганизация. Посетителите могат да видят по какъв начин се ползва на процедура 3D лазерното сканиране на семинар с присъединяване на експерти от Германия и Швейцария, който ще се състои на 23 и 27 септември.

И в случай че тази технология способства за обновяването на постройките, комфортът в тях доста се покачва с новото потомство сандвич панели за изолираност, които ще показа българска компания. Използваните в тях материали и структурата усъвършенстват топло- и звукоизолацията, устойчивостта на пожари и енергийната успеваемост.

Предлагат се и други новаторски изолационни системи, сплотяващи плюсовете на обичайното строителство с преимуществата на актуалните технологии. Най-модерните решения са подобаващи за нискоенергийни и пасивни здания, настояват специалисти. Сред новостите са и авансово изолирани тръби, които се употребяват в бита за вътрешно систематизиране на топла и студена вода, в промишлеността и инфраструктурата. Улеснение при ремонта основава нов тип мазилка, която може да се нанесе върху остаряла настилка, да вземем за пример плочки в банята или паркет на пода. Тя се предлага в 1000 цвята.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР