Благой Георгиев стартира футболна академия от 1 август, която ще

...
Благой Георгиев стартира футболна академия от 1 август, която ще
Коментари Харесай

Благой Георгиев стартира футболна академия

Благой Георгиев започва футболна академия от 1 август, която ще носи неговото име. " BG football academy by Blagoy Georgiev " ще приема деца от 6 до 15-годишна възраст, като те ще получават целогодишна подготовка с професионални треньори и учители, а всеки месец известни футболисти ще изнасят лекции.

" Това е един упорит план, който ще има за цел да извлече най-хубавото от дребните гении на страната ни и да ги подготвим за огромна футболна кариера. В академията от огромно значение ще бъде тристранната връзка - деца, треньори и учители. Базата, която сме обезпечили в новия комплекс е финален вик на модата, а академията ще дава опция и за интернационално развиване., посредством колаборации с немски и съветски грандове ", показа Благой по отношение на новото си занятие.

" BG football academy by Blagoy Georgiev " е единствената база в България, която разполага с стадиони с изкуствена настилка, покрита с коркови гранули. До 5 години това ще са единствените разрешени в Европа, а Европейският съюз се чака да забрани всеобщо употребяваните пластмасовите и гумени гранули, поради големите опасности от замърсяване на околната среда и здравословния риск за играчите. Европейската организация по химикали (ЕСМА) е споделяла доста пъти своите терзания по този въпрос.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР