Благотворителното събитие събира средства за деца в нужда43 талантливи българчета

...
Благотворителното събитие събира средства за деца в нужда43 талантливи българчета
Коментари Харесай

43 българчета се борят за приза Дете на годината

Благотворителното събитие събира средства за деца в потребност
43 надарени българчета се борят за наградата Дете на годината в категориите спорт, университетски достижения, изкуство, доброволчески и филантропични начинания и новаторски планове и технология. Победителите ще бъдат определени и наградени на публична гала от 19 ч. на 7 февруари т.г. в зала ЕФЕ, хотел Маринела, София. Ще бъдат оповестени също Детски преподавател на годината и Детски треньор на годината.

Журито е формирано от многоуважавани членове в спорта, изкуството и публичния живот: най-успешният български гимнастик Йордан Йовчев, вицепрезидентът на Българската федерация по Художествена гимнастика Мария Петрова, актрисата Стефания Колева, театралният продуцент Кирил Кирилов, художникът Недко Солаков и бизнес дамата Кремена Домусчиева.

В самодейността се включват и децата от вокална група „ Бон-Бон “, танцов отбор „ Средец “, състезателен клуб по художествена гимнастика "Амарант ", танцово студио „ VS DANCE “, съпроводено от ревю на “Bapa Kids Store”.

Дете на годината е благотворителна самодейност на съдружие Оренда. Това е неправителствена организация, чиято цел е поддръжка и развиване на децата в България. Тя се осъществя в разнообразни посоки – даряване на инсталация за детски отделения в лечебни заведения в София и страната, поддръжка на деца от обществено слаби фамилии, ин-витро процедури, спортни и културни начинания.

„ Това събитие е въодушевено от делата на Юли Александров. Той е на 14 години и избра вместо дарове за своето кръщене, да събере средствата и ги подари на обществено слаби малчугани от община Кюстендил. Тази самодейност ни подсети за десетките деца в страната ни, които учат, упражняват, оправят се с компликации и съумяват, оказват помощ и дават образец на всички. Често това остава невидимо и непризнато. Това са деца, които ще градят бъдещето ни и имаме вяра, че е почтено да дадем повече публичност за делата им.

Билетите за церемонията към този момент са в продажба в офисите на EVENTIM. Всички събрани средства от продажбата на билети ще бъдат дарени на деца от обществено слаби фамилии в разнообразни общини в страната. Искаме да оказваме помощ, да поддържаме и да се събираме повече единомишленици, с цел да има усмихнати детски лица и красиво бъдеще за България “, споделят уредниците.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР