Бизнесменът Пламен Бобоков, срещу когото са повдигнати няколко обвинения, се

...
Бизнесменът Пламен Бобоков, срещу когото са повдигнати няколко обвинения, се
Коментари Харесай

Бобоков: Ще съдя Гешев, че е нагъл лъжец

Бизнесменът Пламен Бобоков, против който са повдигнати няколко обвинявания, се зарече да съди Иван Гешев, откакто спре да бъде основен прокурор. " Той е доста безочлив измамник ", разяснява Бобоков пред

По негови думи процесите у нас към момента се направляват от " триумвирата Пеевски, Борисов и Гешев ". " Освен за правовия ред, с изключение на за справедливостта, за възмездието, което би трябвало да получат всички, които са крали, има и други тежки закононарушения, които тази хунта си е разрешавала да извърши ", уточни предприемачът.

Според Бобоков задачата на обвиняванията против него и брат му Атанас е била лична разпра. " Бяхме посочени като врагове, в основата на което беше Борисов. Ние имахме връзка с него. Той в никакъв случай не е бил благоразположен. Ние не сме от неговия кръг и взема решение да ни отстрани, тъй като си фантазира, че може да влияем да бъде свален. Той си има съветници към него - карти, ястие, пиянство. Неразривна част от това е Пеевски, който взема решение, че може да си открадне компанията ни ", съобщи Бобоков. Той добави, че всеки ден в 6 ч. сутринта някогашният министър председател и Делян Пеевски се чуват за брифинг, само че не разкри от кое място има тази информация.

Бобоков описа още, че тъкмо в деня на прокурорския удар срещу " Монбат " преди 2 година компанията е трябвало да получи рефинансиране, но събитията са попречили на това. " Ние незабавно ставаме неизрядни длъжници. Акциите ни стартират да падат ", изясни предприемачът, като посочи, че по този метод се е целяло акциите да бъдат изкупени. Към днешна дата обвиняването против Пламен и Атанас Бобокови още не е в правосъдна фаза, защото преди дни Апелативният профилиран углавен съд още веднъж върна обвинителния акт на прокуратурата поради позволени нарушавания.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР