Бившият вратар на Милан Марко Амелия коментира бъдещето на титулярния

...
Бившият вратар на Милан Марко Амелия коментира бъдещето на титулярния
Коментари Харесай

Бивш вратар на Милан посочи наследника на Донарума

Бившият вратар на Милан Марко Амелия разяснява бъдещето на титулярния пазач на "росонерите " Джанлуиджи Донарума и предложи кой ще е най-подходящият му заместител.

"Преди всичко би трябвало да разберем какви ще са следствията за меркатото от върлуващата сега пандемия. Мисля си, че ще се водят и диалози за нов контракт на Джиджо, само че ако управлението вижда в Донарума само състезател, от който могат да се завоюват пари, той няма да подпише. В случай, че има прочувствен миг и предпочитание Джиджо да се трансформира в знак и икона на Милан, тогава би трябвало да преподпише, най-малкото тъй като той съобщи, че желае да продължи да носи екипа на росонерите ", съобщи Амелия пред Milannews.it.

"В случай, че се стигне до разлъка, аз бих предложил Алекс Мерет. Много го одобрявам, той е забавен вид. Това е разновидността, който ме е убедил най-вече от всички други имена, които циркулират в пресата ", добави международният първенец през 2006 година.

"Да си призная не проследявам кариерата на Плицари. Мисля обаче, че когато продадеш Донарума ще търсиш сигурност, т.е. състезател, който към този момент е със сериозен опит зад тила си. Милан би трябвало да заложи на някой с опит на най-високо равнище, както е Мерет, който е с доста резистентен темперамент, тъй че може да се оправи добре в Милан. Той е балансиран и в положение да всмуква напрежението от огромния тим ", сподели Амелия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР