Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева заяви,

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева заяви,
Коментари Харесай

Илиана Раева: Притеснена съм след такъв голям успех

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева съобщи, че е доста обезпокоена откакто грациите ни обраха купите в многобоя на Европейското състезание в Будапеща. Раева показа, че в този момент ще бъде два пъти по-строга и ще изисква два пъти повече от девойките и треньорите им.

" Много сме щастливи. Това беше огромен триумф. Ако кажа, че не сме го очаквали ще излъжа, само че, в случай че кажа, че сме го очаквали толкоз огромен, отново няма да е истина. Нашите противници са доста мощни. Положихме голям труд. Успяха да се активизират девойките и съм доста щастлива. Много е значимо в никъв случай това не би трябвало да успокоява нито състезатели, нито треньори.

Олимпиадата е напълно друго съревнование. Сигурна съм, че противниците ни ще вземат доста съществени ограничения. Трябва и ние да го създадем. Конкуренцията не спи. Тя е доста мощна и ще бъде доста тежка Олимпиада. Израел най-големите ни противници, Испания, Кипър, всички додоха и ни споделиха, че сме свършили изключителна работа и сме доста мощни ", стартира Раева.

" Президентът беше доста горделив, той и посланикът ни в Будапеща бяха в залата. Бяха доста щастливи, несъмнено. Господин Радев награди Боряна Калейн със златния орден. "

" Аз съм доста обезпокоена след подобен огромен триумф. Това, което мога да им кажа е, че ще бъда два пъти по-строга и ще изисквам два пъти повече. Има неща, които би трябвало да пипнем, неща, на които да обърнем съществено внимание. Ще има дребни промени по съчетанията. Аз персонално съм обезпокоена повече от този триумф, в сравнение с съм щастлива ", разкри Раева.

" Момичетата работят умерено. Имаме доста тежки съчетания, с голям риск, с огромна компликация. Момичетата би трябвало да са машини, с цел да ги изиграят ", сподели още тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР