Инфотейнмънт системите на автомобила добавят и функции за домашна автоматизация(снимка:

...
Инфотейнмънт системите на автомобила добавят и функции за домашна автоматизация(снимка:
Коментари Харесай

Shelly Group започна партньорство с HARMAN Automotive


Инфотейнмънт системите на автомобила прибавят и функционалности за домашна автоматизация
(снимка: HARMAN Automotive)

Доставчикът на IoT артикули за умния дом „ Shelly Group ”, основан в София, разгласи съдействие с водача в решенията за свързани коли HARMAN Automotive. Напълно интегрирана версия на приложението Shelly Smart Control ще се предлага посредством платформата HARMAN Ignite Store, която си партнира с бизнеси от разнообразни браншове, с цел да разшири портфолиото си от наличие и функционалности за сигурност и съгласуваност на транспортните средства в международен мащаб.

В резултат на партньорството, водачите и спътниците им могат да употребяват функционалностите на Shelly Smart Control за умна домашна автоматизация, посредством познатия интерфейс на информационно-развлекателната система на автомобила. Интеграцията разрешава осъществяване на всички автоматизации, заложени в приложението Shelly Smart Control, непосредствено от автомобила с едно допиране.
още по темата
Автоматичното отваряне и затваряне на гаражната врата, включването и изключването на осветлението, когато се прибират или напущат дома си, са част от приложенията на Shelly Smart Control, прецизираха от Shelly Group.

Сътрудничеството с HARMAN Automotive е значим стадий в тактиката на Shelly Group да предложи интеграция на Shelly Smart Control в коли, като по този начин слага началото на усъвършенствани информационно-развлекателни системи в транспортните средства, разясниха от компанията.

Магазинът HARMAN Ignite Store дава на потребителите достъп до огромен брой приложения на производители от трети страни, които могат да бъдат изтеглени непосредствено в инфотейнмънт системата на автомобила. След това приложенията се интегрират и употребяват безвредно по време на шофиране. Редовните актуализации на Shelly Smart Control поддържат приложението в настоящо положение.

„ Убедени сме, че с интуитивната интеграция на IoT приложения в автомобила клиентите по целия свят ще получат доста по-добро прекарване и ще се любуват на същински цифров метод на живот ”, сподели Димитър Димитров, създател и основен изпълнителен шеф на Shelly Group.

По думите на Волфганг Кирш, основен изпълнителен шеф на Shelly Group, „ сходно преливане на разнообразни области на живота посредством умните технологии ” ще  става още по-решаващо в бъдеще. Решенията на Shelly Group към този момент се употребяват в многочислени артикули и услуги на известни сътрудници, акцентира той.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР