Английският вестник Дейли Мейл твърди, че Пеп Гуардиола няма да

...
Английският вестник Дейли Мейл твърди, че Пеп Гуардиола няма да
Коментари Харесай

Гуардиола няма да подпише нов нов договор с Манчестър Сити

Английският вестник " Дейли Мейл " твърди, че Пеп Гуардиола няма да остане в Манчестър Сити, откакто изтече договорът му в края на месец юни 2025 година. Ако това се реализира, ще значи, че каталунецът ще остане отпред на " жителите " тъкмо 9 години, колкото изкара и Юрген Клоп, който към този момент напусна Ливърпул.

Гуардиола завоюва требъл с Манчестър Сити преди година, а през този сезон подвигна и рекордна четвърта поредна купа във Висшата лига, като той няма какво повече да реализира с тима.

Ръководството на клуба желае да задържи Гуардиола, като продължи превъзходството на отбора, само че осъзнава, че има малко шансове това да се случи.

53-годишният Пеп Гуардиола изкара огромна част от кариерата си в Манчестър Сити, като преди този момент той беше 4 години в Барселона и 3 в Байерн Мюнхен.

В Англия към този момент се спрягат и имената на възможните заместници на испанеца след година, като измежду тях са треньорът на Жирона Мичел, което би било елементарно, откакто каталунците са част от " Сити Груп ", както и Шаби Алонсо, Роберто Де Дзерби и Юлиан Нагелсман.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР