Почина бившият директор на БФС. С прискърбие ви съобщаваме, че

...
Почина бившият директор на БФС. С прискърбие ви съобщаваме, че
Коментари Харесай

Почина бившият директор на БФС Стефан Капралов

Почина някогашният шеф на БФС. „ С огорчение ви оповестяваме, че на 69 години, след малко боледуване, умря някогашният президент на Българската професионална футболна лига Стефан Капралов. “ Това оповестиха във фейсбук от БПФЛ.

SafeNews разгласява целия текст без редакторска интервенция.

С огорчение ви оповестяваме, че на 69 години, след малко боледуване, умря някогашният президент на Българската професионална футболна лига Стефан Капралов.

Той оглавяваше организацията от 2010 до 2022 година. Преди това бе изпълнителен шеф на БФС и ръководител на спортно-техническата комисия на футболната централа.
Стефан Капралов стартира като футболист в Академик София и Славия. Бил е треньор в школите на Академик София и Славия, както и старши треньор на Академик София, Светкавица, Академик Свищов и Локомотив Видин. Работил е и в Тунис, стигайки до управителни постове във всички равнища на футбола в България.

Как се крадат милиони от Българската Православна Църква? (РАЗСЛЕДВАНЕ) 27.05.24 12:27 Тайван записва приближаването на 21 самолета и 15 китайски кораба 27.05.24 12:19 Почина някогашният шеф на БФС Стефан Капралов 27.05.24 12:15 Мъж, удари и посегна на лекарка при опит да му помогне след злополука край Димитровград 27.05.24 11:37 Пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО в София е най-обикновенна говорилня 27.05.24 11:37

Ръководството на БПФЛ изрича съболезнования на околните и роднините на Стефан Капралов.
Почивай в мир!

Още вести четете в: Спорт, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР