Бившият селекционер на Бразилия и Португалия Луис Фелипе Сколари е

...
Бившият селекционер на Бразилия и Португалия Луис Фелипе Сколари е
Коментари Харесай




Бившият селекционер на Бразилия и Португалия Луис Фелипе Сколари е получил предложение о

Бившият селекционер на Бразилия и Португалия Луис Фелипе Сколари е получил предложение от Колумбийската футболна федерация да поеме националния тим на страната. Това разкри самият Сколари, който единствено преди няколко дни стана първенец на Бразилия с отбора на " Палмейрас ".

Колумбийците са без непрекъснат селекционер, откакто аржентинецът Хосе Пекерман подаде оставка след края на Световното състезание в Русия, където южноамериканците отпаднаха от Англия на осминафиналите след осъществяване на дузпи.

" Получих покана от Колумбия, да. След като сезонът в Бразилия свърши, в този момент мога да помисля по-ясно върху това. През последните 20-25 години прекарах 80 % от времето си отвън Бразилия. Така че би трябвало да помисля и за фамилията си ", разяснява 70-годишният Сколари, който е водил още " Челси " и тимовете на в Китай и Узбекистан.

Големият Фил стана международен първенец с Бразилия през 2002 година, само че през 2014-а бе отпред на отбора при унизителната загуба с 1:7 от Германия на домашния Мондиал.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР