354 абитуриенти изпращатържествено Община Кюстендил! Новата визия за абитуриентските балове

...
354 абитуриенти изпращатържествено Община Кюстендил! Новата визия за абитуриентските балове
Коментари Харесай

354 абитуриенти изпраща тържествено Община Кюстендил!

354 зрелостници изпращатържествено Община Кюстендил! Новата визия за абитуриентските балове на кмета инж. Атанасов и младежкото ентусиазъм на зрелостниците преобразяват Кюстендил за баловете тази година!

За пръв път зрелостниците ще бъдат изпратени с тържествена гала, проведена от Община Кюстендил, а в дните от 23 до 26 май включително сърцето на Кюстендил – площад „ Велбъжд “ ще тупти доста по-силно, тъй като ще събере на едно място вярата, стремежа, желанието и вдъхновението на младежите в един от най-важните дни в живота им. Община Кюстендил кани жителите и гостите на града да станат част от този специфичен миг за зрелостниците и техните фамилии! В дните от 23 до 26 май включително зрелостниците ще идват на пл. „ Велбъжд “ в 18:30 ч. Това е времето, в което учениците ще имат опция за фотоси със своите близки, фамилии и другари, пристигнали на пл. „ Велбъжд “, с цел да ги видят.

Празнично декорирана арка и рамка за фотоси ще бъдат инсталирани особено за зрелостниците на площад „ Велбъжд “ и при започване на пешеходната алея. В 19:00 ч. Кметът инж. Огнян Атанасов ще има достойнството да приветства зрелостниците и да им пожелае „ На добър час! “, с което ще бъде сложено началото на празничното дефиле. Абитуриентите ще дефилират тържествено по червен килим през централната част на града.

На 23 май под празничната арка ще преминат зрелостниците на ЕГ „ Д-р Петър Берон “.

На празничния 24 май под аплодисментите на близки и другари ще преминат зрелостниците от ПГИМ „ Йордан Захариев “.

На 25 май ще бъдат дефилетата на ПГТ „ Н.Й.Вапцаров “, ПТГ „ Джон Атанасов “ и СУ „ Васил Левски “.

Красив завършек на тазгодишните балове ще слагат на 26 май зрелостниците на ПМГ „ Проф. Емануил Иванов “.

Във връзка с безпроблемното протичане на баловете и оптимално улеснение на зрелостниците, ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижването в централната градска част. Абитуриентите ще имат опцията да идват на пл. „ Велбъжд “ с автомобил, който стига до площада по следния маршрут: от бул. „ Цар Освободител “ през ул. „ Христо Смирненски “ към ул. „ Демокрация “. На площад „ Велбъжд “ право да влизат имат единствено коли, пренасящи зрелостници или техните класни ръководители.

Община Кюстендил приканва всички зрелостници, които ще се придвижват със личен превоз, да бъдат деликатни и да не позволяват нарушавания на пътя.

„ Новата визия за провеждането на баловете е подбудена от убеждението ни, че децата на Община Кюстендил заслужават почтено изпращане. След като срещнахме поддръжката на зрелостниците за тази концепция, един до друг с тях обсъдихме метода, по който да протече този значим миг от живота на всеки младеж ден, тъй че да се трансформира в едно незабравимо събитие! Убеден съм, че дружно да сложим началото на една красива традиция за вълнуващо и почтено изпращане на нашите деца! “, сподели кметът инж. Огнян Атанасов във връзка идните балове.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР