Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира темата за

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира темата за
Коментари Харесай

Бербатов: Роналдо е пример за подражание

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов разяснява тематиката за капитанската лента при “червените дяволи” и кой я заслужава повече - португалската суперзвезда Кристиано Роналдо или бранителят Хари Магуайър. Бившият български футболист бе съотборник с Кристиано Роналдо на “Олд Трафорд”, където благоевградчанинът игра сред 2008 и 2012 година.

“Очевидно е, че Роналдо е икона във футбола, постигнал е всичко и когато имаш подобен състезател в състава си, би трябвало да се възползваш от това, да го търсиш за съвет и да слушаш това, което той споделя. Той е образец за подражателство с метода, по който тренира и играе”, показа Бербатов в постоянната си колонка за известна онлайн заложна къща.

“Има смисъл Роналдо да бъде капитан, тъй като е претърпял всичко в играта. От друга страна, Магуайър е капитанът. Възможно е да направи някой чудноват, неприятен мач, само че не мисля, че той би желал да бяга от отговорност. Ако въобще двамата имат някакви разлики, би трябвало да седнат дружно, да поговорят между тях и с мениджъра и просто да си изяснят нещата”, написа още Бербатов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР