Бившият на национален селекционер на България Петър Хубчев, който бе

...
Бившият на национален селекционер на България Петър Хубчев, който бе
Коментари Харесай

Хубчев за националния: Не съм бил раздвоен, не искам да отварям раната

Бившият на народен селекционер на България Петър Хубчев, който бе показан за нов ментор на Левски разяснява раздялата си с „ трикольорите “. Той акцентира, че не е бил колеблив, а е бил уверен, че по метода, по който са се случвали нещата, той и екипът му е нямало по какъв начин да бъдат потребни.

„ Бих си разрешил да кажа няколко думи по една друга тематика. Няма по какъв начин да няма доста въпроси. В последните 2 месеца се изговориха доста правилни и погрешни неща. За да облекча въпросите желая да кажа няколко фрази. Искам да кажа, че формалното изявление от БФС е, че сме били раздвоени, че съм споделил това на президента. Това с цялата отговорност мога да настоявам, че не е истина. Не съм колеблив, а уверен, че по метода по който се случваха нещата не можехме да бъдем потребни там. Уведомих навреме хората, които би трябвало да знаят това. Не е било на Великден а преди този момент. за мен тематиката завършва през днешния ден. Нека не разясняваме тази тематика, апелирам ви с цялото си сърце. Ако има сред треньорите възприятие на нравственос и почитание. От цялото си сърце искам триумф на Балъков и момчетата. Другото нещо, несъмнено сте чували и от друго треньори, знаем ясно къде сме пристигнали. Много добре знаем и какво се чака. Знам за напрежението, не е нужно всеки ден и час да ме питат за нещо. Знам и какво би трябвало да създадем. Ще се опитваме съгласно нашите визии и разбирания да го създадем това нещо. Ръководството е осведомено с нашите визии. Приели са ги оттук насетне с цялата отговорност да ви кажа, че няма да нарушим тези правила. Това са неща носили ни въпреки и дребни триумфи до в този момент. Няма да се кланяме на никого. Убедили сме управлението какви способи ще употребяваме, Надявам се и най-важно е да убедим играчите в това. Ако го одобряват ще бъде добре за нас и тях “, стартира Петър Хубчев.

„ Не желая да приказвам по тематиката. Не желая да разтварям раната. Ще вляза в несъгласията с хората. Според изказванията те приказват истината. Аз съм бил прям и открит. Моля ви с цялото ми почитание не желая да разясня тази тематика. Питайте тях. Те са хора, които приказват истината. Така споделят “.

„ Ако БФС разяснява аргументите за раздялата, ще приказваме на тематиката. За мен, колкото по-малко се приказва на тази тематика, толкоз по-добре “, добави Хубчев.

Припомняме, че на поста народен селекционер бе назначен Красимир Балъков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР