Бившият депутат от Продължаваме Промяната“ /ПП/ Радостин Василев коментира новината,

...
Бившият депутат от Продължаваме Промяната“ /ПП/ Радостин Василев коментира новината,
Коментари Харесай

Василев: Благодарение на Борисов и Пеевски, България пак е световен шампион по най-много санкционирани по „Магнитски“

Бившият народен представител от „ Продължаваме Промяната “ /ПП/ Радостин Василев разяснява новината, че още на финансовото министерство на Съединени американски щати. По този мотив той разгласява следния коментар във Фейсбук.

„ “Магнитски “ удари златната ябълка на задкулисието Владислав Горанов, а около него, още няколко „ клетници “. Благодарение на двуглавата ламя Борисов и Пеевски, България още веднъж е международен първенец по най-вече глобени по „ Магнитски “. Отговорността за това оскърбление е напълно на прокуратурата. Ако Иван Гешев бе разпитал Васил Божков, най-вероятно някои лица към този момент щяха да са изправени пред правораздаването и нямаше да има нужда Съединени американски щати да ни споделят, че те са тежко корумпирани.

Длъжностното лице, за което има данни, че е осъществявало рекет за милиони евро по самопризнанията на Васил Божков, е Бойко Борисов. На всички от години е ясно, че Горанов е офицера за връзка на Борисов с Пеевски. Време е всички от Запад на Изток и назад, да отворят необятно затворените си очи и да посочат основния провинен за безаналоговият обир на българския народ през последните 12 години.

Единственият правилен ход е тотално откриване на бутафорната страна, в която живеем, от началото на прехода, а цялата политикоолигархична оргия и нейните неприлични сношения да бъдат публично осветени. С козметика няма да стане, би трябвало да се реже до кокал.

Всичко друго е като приказка от „ 1001 нощи “, разказана в чат сред Гешев и „ Pi Ar Sevi Boiko “. Сиреч, както би се присмял Винету от Банкя – Пунта Мара! #Зайчарникгейт – „ Магнитски “ те зове! “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР