Европейският съюз е голямата промяна, която настъпи в живота ни.

...
Европейският съюз е голямата промяна, която настъпи в живота ни.
Коментари Харесай

Нейнски: Европейският съюз е свобода за правене на избор и реализация

Европейският съюз е огромната смяна, която настъпи в живота ни. Той е опция за персонални достижения. Можем да го разделим на два съставния елемент - удобен - чувството за свободно пътешестване, както и подобен за самочувствието - да сме част от либерален клуб от страни, които ни почитат каквито сме. Отдавна искахме подобен триумф, по тази причина е толкоз дълготраен и съзнателен в съзнанията ни. Това съобщи Надежда Нейнски пред " Нова телевизия ".

По думите ѝ всички достижения, попаднали в класацията, са мотив за горделивост. „ Успехът не е нещо, което се случва. То е труд и изпитание, неизменност, превъзмогване на себе си. Подборът на събития, които хората са създали, са част от усилието им да търсят фигури, на които се възхищават и желаят да подражават. Примери са Григор Димитров, Мария Бакалова, купата на гимнастичките. Европейски Съюз е независимост за правене на избор и реализация, а всички самостоятелни достижения са реализирани с помощта на свободата за изява “, уточни тя. 

Политологът от „ Галъп интернешънъл “ Първан Симеонов уточни, че отношението към Европейски Съюз в обществото е позитивно. „ Алиансът остава ултимативната мяра, с която измерваме вътрешните си неудачи и вярата, че има коректор извън. Той съставлява еднаквост, принадлежност и благоприятни условия. НАТО се мисли в пакет с Европейски Съюз, въпреки че е боен съюз. Осъзнатата оценка на хората е, че най-голямото достижение е прекосяването към Западния свят ", разяснява той.

По думите му българите сме индивидуалисти, само че това би трябвало да се промени. " Рационалният избор постоянно е бил западният. Много е значимо да се припомня, че и след 1989 година имаме значими достижения. По формулировка в последно време изворите на самочувствие се търсят в предишното, при носталгията ", счита Симеонов. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР