Бившата звезда от филмите за възрастни Лиза Ан със сигурност

...
Бившата звезда от филмите за възрастни Лиза Ан със сигурност
Коментари Харесай

Порнозвезда успокои 46-годишен девственик

Бившата звезда от филмите за възрастни Лиза Ан сигурно е видяла и пробвала доста в живота си. С други думи - знае някои неща за мъжете. В момента Лиза се занимава със спортни вести и води собствен подкаст, в който беседва с мъж, който има микро пенис. Мъжът е на 46 години и е непорочен, тъй като се тормози да бъде с жена.

" На 46 години съм, само че не съм бил с жена, тъй като пенисът ми е единствено 7 см. във възбудено положение ", споделя индивидът, представен от novini.bg. Лиза счита, че проблемите на мъжете в леглото не идват толкоз от размера на половия им орган, а от мислите им по въпроса.

" Жените не се вълнуват чак толкоз доста от размера на пениса, а от много други неща ", споделя Лиза и споделя една от тайните на мъжете в порното: " Повечето порно артисти са слаби и имат доста добра физика, а това прави нещата там долу по-големи, изключително на екран ".

Лиза поучава мъжете да поддържат ниски килограми, както и да поддържат окосмяването късо в съответната зона, с цел да наподобяват по-надарени там долу.

Тя поучава мъжете да не си мерят пенисите, а да мислят за други неща. " Една жена в никакъв случай няма да ви мери пениса, с цел да реши дали да спи с вас. Впечатлете я с други неща в леглото. Важно е отношението ви, силата, самочувствието и чувството, което ѝ давате ", поучава още Лиза.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР