Бившата президентска двойка Барак и Мишел Обама се завърнаха в

...
Бившата президентска двойка Барак и Мишел Обама се завърнаха в
Коментари Харесай

Семейство Обама се върнаха в Белия дом


Бившата президентска двойка Барак и Мишел Обама се завърнаха в Белия дом за малко за гала по представянето на формалните им портрети в Белия дом, оповестиха американски медии, английски като " Гардиън ".

Президентът Джо Байдън и първата дама Джил Байдън посрещнаха приятелите си, с цел да видят картините, изложени от  Историческата асоциация на Белия. Художници са Робърт Маккърди и Шарън Спрънг, заяви People.

Портретът на Барак e дело на МакКърди, който държи да  концентрира вниманието върху героя си. Облечен в черен костюм, сива вратовръзка и игла на американското знаме, някогашният президент театралничи за фотоси, които по-късно са употребявани реалистичния портрет, отбелязва изданието, представено от " 24 часа ".

Портретът на Мишел включва ярки цветове, основани от Спрънг с бои, които тя сама основава. Използвала е разнообразни фотоси, като в последна сметка пресъздава Мишел, седнала на диван в Червената стая, облечена в блестящо синя рокля с ръкав с отворени рамена.

По традиция двата най-нови президентски портрета стоят във входното предверие, само че това не е строго предписание, прецизират от Белия дом. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР