Бившата лекоатлетка Розка Станчева, за която много се говореше преди

...
Бившата лекоатлетка Розка Станчева, за която много се говореше преди
Коментари Харесай

Щастлива развръзка за наша бивша спортистка, която беше потънала в мизерия

Бившата лекоатлетка Розка Станчева, за която доста се говореше преди месец след шокиращи фрагменти в интернет, на които се вижда по какъв начин тъне в бедност, е назначена в спортното министерство, това заяви Радостин Василев. Спортният министър изясни, че също като всички хора се разчувствал, когато видял фрагментите ак 90-годишната баба Розка, донесла над 100 медала на България, рови в боклука, търсейки прехранване. 

" Назначена е в ММС от 16 май. Видях видеото, което провокира емоции в мен, както и в другите жители. На фрагментите се вижда по какъв начин дамата рови в боклука... Взех ограничения. Тя, а и доста други пенсионери не заслужават тази орис. Трябва да има пожизнени пенсии за първенците на България ", разяснява Радостин Василев в студиото на Българска национална телевизия.

Попитан на каква служба е назначена Станчева, той изясни: " Тя е потребна с това, че може да ни научи да бъдем на първо място хора. Активен състезател на 90 година с под 200 лв. пенсия... Най-малко историите, които споделя, ни демонстрира по какъв начин би трябвало да се отнасяме към първенците. С това предопределение мисля, че давам образец на сътрудниците по какъв начин с едно малко нещо можеш да промениш живота на човек ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР