Гръцкият филмов режисьор Йоргос Лантимос, който представи втория си филм

...
Гръцкият филмов режисьор Йоргос Лантимос, който представи втория си филм
Коментари Харесай

Гръцкият режисьор Йоргос Лантимос: Светът е по-странен от моите филми

Гръцкият кино режисьор Йоргос Лантимос, който показа втория си филм " Kinds of Kindness " с Ема Стоун на филмовия фестивал в Кан, сподели, че неговите черни комедии са по-малко странни от това, което се случва по света, пишат от Reuters .

Лантимос стана прочут с неуместните си черни комедии като " Омарът ", където необвързаните хора се трансформират в животни, в случай че не намерят половинка, и въодушевеният от Франкенщайн филм " Клети създания ". Новият му филм " Kinds of Kindness " не прави изключение.

" Kinds of Kindness " се споделя в три елементи, с разнообразни сюжетни линии, само че едни и същи артисти, включвайки детайли на параноя, динамичност и доза принуждение.

" Не мислите ли, че нещо не е наред със света? Вероятно нещо по-странно се случва от филмите, които вършим ", загатна Лантимос на конференция в събота - ден след премиерата на кино лентата. " И въпреки всичко, най-вероятно моята работа и работата на други хора въздейства на обществото ".

Критиците бяха благосклонни към кино лентата: Variety го назова " странна измислица, която озадачава, само че и доставя наслаждение в идентична степен ", до момента в който The Guardian го разказа като " злокобен неуместен триптих " и му даде четири от пет звезди.

" Филмът е въодушевен от Калигула - ексцентричният трети държател на Римската империя, и от концепцията един човек да има цялостен надзор над различен ", обясни Лантимос. Той обаче не разкри повече детайлности, тъй като съгласно него процесът по основаване на филми е по-скоро несъзнателен, в сравнение с интелектуален.

" Мисля, че е доста значимо хората, които гледат филмите ми, да си основат лична визия за протичащото се ", показа той пред публицисти.

" Kinds of Kindness " е третият филм, в който Стоун и Лантимос си партнират след кралската драма от 2018 година " Фаворитката “ и " Клети създания ", които завоюваха няколко Оскара тази година.

" Обожавам историите и филмите му. Обожавам метода, по който вижда света и героите и метода, по който се оправя с всичко това ", сподели Стоун.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР