BILLA Travel предоставя 100% сигурност и удобство при организацията на

...
BILLA Travel предоставя 100% сигурност и удобство при организацията на
Коментари Харесай

BILLA Travel прави мечтаното лято възможно

BILLA Travel дава 100% сигурност и улеснение при организацията на мечтаната отмора в обичани дестинации
BILLA Travel стъпи на българския пазар, а брошурата с настоящи летни оферти към този момент се популяризира в комерсиалните обекти на BILLA България. Зад нея стои австрийската REWE Austria Touristic, най-успешната туроператорска компания в Австрия, която принадлежи към DER Touristik Group и обезпечава съвършената отмора на над 7 милиона души годишно.

BILLA Travel улеснява потребителите в организацията на мечтаната отмора. Най-новата туристическа компания у нас извежда удобството на напред във времето – клиентите могат да избират сред полети от няколко летища – София, Варна или Букурещ. Тя няма условие за най-малък брой пасажери. По този метод, слага желанията на потребителите преди всичко. Те имат опцията да избират от голям азбучник с първокласни хотели, в това число и от личните хотелски марки на DER Touristik Hotels & Resorts. Системата на BILLA Travel дава и оптимално изчерпателна информация, като клиентите имат опция да изберат и най-достъпните цени.

„ След две години, белязани от ограничавания в изискванията на пандемия, потребителите най-накрая имат свободата още веднъж да откриват нови дестинации и да се срещат с близки по света. Щастливи сме, че даваме извънреден достъп на клиентите си до каталога на BILLA Travel, тъй като по този метод им предоставяме несъмнено решение по пътя към фантазиите им за пълноценна отмора “, показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България. 

Пълен лист с всички примамливи оферти „ от първа ръка “ и „ без надценки “ е наличен в настоящата листовка „ Лято 2022 “, както и на формалния уеб страница на туристическата компания:.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР