„Безаналоговата“ руска армия порази успешно екотоалетна по време на войната

...
„Безаналоговата“ руска армия порази успешно екотоалетна по време на войната
Коментари Харесай

Високоточната руска ракета X-29 порази екотоалетна в Украйна

„ Безаналоговата “ съветска войска порази сполучливо екотоалетна по време на войната в Украйна. Украинските служби разкриха, че прецизният удар е нанесен край Гуляйполе, Запорожка област, в източната част на страната.

Русия разказва ракетата си X-29 като високоточна, чиято цел е поразяване на стоманобетонни структури, мостове, даже кораби с водоизместимост до 10 000 тона. В Запорожка област обаче съветската ракета „ въздух-земя “ съумя само да отстрани екотоалетна, намираща се в поле.

„ Без аналог “, написаха от Оперативното командване „ Север “ на украинските въоръжени сили. Потребители в обществените мрежи иронично разясняват, че руснаците очевидно са считали тази екотоалетна за биологична лаборатория. „ Не са съумели да я откраднат, по тази причина са я бомбардирали “, написа консуматор, до момента в който различен уточни, че Руската федерация нападна всичко, което е невиждано и непознато за нея.

На 24 февруари РФ предприе пълномащабна война в Украйна. Владимир Путин съобщи, че РФ ще нападна единствено военни обекти от стратегическо значение за украинската войска. Руските въоръжени сили обаче убиват цивилни и нападат жилищни здания. Само в Киевска област жертвите на съветските военни закононарушения са над 1200. Има безчет доказателства за военни закононарушения, осъществени от съветските окупатори. Украинските сили настояват, че от началото на нашествието са умъртвили над 19 000 съветски бойци.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР