Европейският съюз обяви в понеделник, че затяга визовите изисквания за

...
Европейският съюз обяви в понеделник, че затяга визовите изисквания за
Коментари Харесай

Европейският съюз въвежда по-строги визови изисквания за етиопци

Европейският съюз разгласи в понеделник, че стяга визовите условия за хората от Етиопия, обвинявайки държавното управление там, че не сътрудничи при приемането назад на открити жители да живее нелегално в блока от 27 страни.

Централата на Европейски Съюз сподели, че времето, належащо за обработка на визи за етиопски жители, ще се утрои от 15 на 45 дни. Страните от Европейски Съюз към този момент няма да имат право да освобождават от условията за избрани документи или да издават многократни визи. Етиопските дипломати и чиновници към този момент ще би трябвало да заплащат за визи за пътешестване.

Изпълнителният орган на Европейски Съюз, Европейската комисия, даде обещание да употребява визовите правила като метод за оказване на напън върху страните да си сътрудничат в процедурите за депортиране. Само към един на всеки трима души, на които е подредено да изоставен Европейски Съюз, в действителност го напуща.

Комисията споделя, че действието се подхваща заради „ липса на реакция от страна на етиопските управляващи по отношен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР