Бетонът на много места по българското Черноморие е паметник на

...
Бетонът на много места по българското Черноморие е паметник на
Коментари Харесай

Радев към кабинета: Разкрийте кореспонденцията си с едрия бизнес

Бетонът на доста места по българското Черноморие е монумент на беззаконието и безнаказаността, повдигнат със съдействието на доста институции. Крайно време е този развой да бъде спрян, а там, където е отвън закона, бетонът да бъде отстранен. Това разяснява в Шабла президентът Румен Радев в отговор на журналистически въпрос във връзка застрояването по Черноморието, оповестиха от Прессекретариата на президента.

По думите на президента съответните способени органи би трябвало да се намесят безкомпромисно. В противоположен случай това значи проява на изтощение на страната по отношение на това безсрамие, съобщи президентът.

Демократичната и правова страна изисква неотстъпчивост на обществото към измамата, подмяната, лъжата, към подмолните схеми на ръководство, акцентира президентът в отговор на журналистически въпрос. Румен Радев уточни, че саморазобличаването в последните дни с измамите с европейски средства, както и неофициалните „ свидетелски показания “ извън, уличаващи в подмолни схеми на властта с едрия бизнес, подкопават всекидневно доверието в държавността и в ръководещите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР