Берое привлече бившия национал и капитан на Левски Владимир Гаджев,

...
Берое привлече бившия национал и капитан на Левски Владимир Гаджев,
Коментари Харесай

Берое привлече бивш национал

" Берое " притегли някогашния национал и капитан на " Левски " Владимир Гаджев, заяви формалният уебсайт на старозагорския клуб.

Така " зелено-белите " се укрепват с следващ умел футболист.

„ Берое “ подписа публично с полузащитника Владимир Гаджев, който е притеглен като свободен сътрудник. За последно той игра в кипърския „ Анортозис “. Играчът към този момент се причисли към тима и следобяд ще направи първата си подготовка с новите съотборници.

Всички от ПФК „ Берое “ пожелават на Гаджев доста триумфи и победи с екипа на обичания тим!

Владимир Гаджев е на 31 год, роден в Пазарджик. Играе като полузащитник.

Гаджев е младеж на столичния „ Левски “ и гръцкия „ Панатинайкос “, където стартира своята кариера, само че е преотстъпен на локалните „ Левадиакос “ и „ ОФИ “. През сезон 2008/09 година се завръща в „ Левски “ и изиграва 182 срещи и бележи 25 попадения за 7 години.

През 2016 минава в британския „ Ковънтри “, където има 16 мача, а през предишния сезон игра в кипърския „ Анортозис “, където изиграва 26 срещи.

Владимир Гаджев има 29 мача и 1 попадение за националния отбор на България. Шампион на страната, повторен сребърен медалист и повторен притежател на суперкупата на България. Гаджев е притежател на трофея на футболната лига с „ Ковънтри “, написа в уеб страницата на " Берое ". /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР