Президентът на България Румен Радев ще бъде на официално посещение

...
Президентът на България Румен Радев ще бъде на официално посещение
Коментари Харесай

Румен Радев ще подкрепи българските състезателки на европейското първенство по художествена гимнастика

Президентът на България Румен Радев ще бъде на публично посещаване в Унгария по покана на президента Тамаш Шуйок на 25 и 26 мач, оповестяват от пресслужбата на президента.

Като част от визитата си Радев ще посети в неделя зала " Ласло Пап ", с цел да поддържа българските състезателки на финалите на 40-о Европейско състезание по художествена гимнастика, което се организира сега с унгарската столица Будапеща. Новината беше доказана и от Европейската гимнастика.

На 27 май президентът Румен Радев ще бъде на работно посещаване в Конфедерация Швейцария. В Берн президентът на България ще организира среща с швейцарския си сътрудник Виола Амхерд, след която ще се проведат пленарни диалози сред делегациите.

В рамките на визитата си Радев ще посети в Лозана Международния олимпийски комитет по покана на президента на организацията Томас Бах. Румен Радев и Томас Бах ще проведат среща " на четири очи ", след което ще се състоят и пленарни диалози. Перспективите пред България да бъде хазаин на Зимните юношески олимпийски игри през 2028 година ще бъдат разисквани по време на визитата в МОК.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР