АТЛАНТА (AP) — Джорджия в понеделник наложи нови ограничения върху

...
АТЛАНТА (AP) — Джорджия в понеделник наложи нови ограничения върху
Коментари Харесай

Новите закони на Джорджия регулират продуктите от коноп, определят стандарти за имоти под наем и намаляват данъците върху доходите

АТЛАНТА (AP) — Джорджия в понеделник наложи нови ограничавания върху продажбата на артикули от коноп, изисква някои съществени стандарти за жилища чартърен, понижи приходите налози и наложителна парична гаранция за десетки нови закононарушения.

Те са измежду многото закони, признати по-рано тази година от Общото заседание, които влязоха в действие на 1 юли.

Част от закона за гаранцията, който лимитира способността на лица и благотворителни групи да заплащат гаранция за други, беше спрян в петък от федерален арбитър след завеждане на дело, оспорващо конституционността му.

Друг закон, който изисква от онлайн уеб страниците да събират данни за продавачи на огромен размер, които събират заплащания в брой или различен офлайн способ, също беше оспорен със правосъдно дело и федерален арбитър краткотрайно забрани използването му в неделя след Изслушване в петък.

Други закони влязоха в действие, когато губернатор Брайън Кемп ги подписа, в това число мярка, подписана на 1 май, която задължава чиновниците на пандиза...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР