Облеклото е едно от първите неща, които хората забелязват в

...
Облеклото е едно от първите неща, които хората забелязват в
Коментари Харесай

С какво да заредим гардероба си този сезон?

Облеклото е едно от първите неща, които хората виждат в нас. Всеки има личен жанр, обичани цветове и модели облекла. Въпреки това, когато някоя композиция или модел станат тренд, доста от хората се впускат в новата фешън вълна. Облеклата това лято са разнородни - от стилни и ярки, през нежнобели рокли до транспарантни и полупрозрачни облекла. Модерни са както елегантните визии, по този начин и по-ярките и закачливи.
Прозрачни и полупрозрачни облекла
Прозрачните и полупрозрачните облекла това лято са измежду най-предпочитаното облекло както на плажа, по този начин и отвън него. Вариациите са доста - транспарантни поли, тениски, потници и даже чанти. Напълно транспарантните облекла са доста подобаващи за летни празненства, клубове и даже за разходка. А за нетолкова смелите дами и за по-официални мотиви може да заложите на дребен транспарантен детайл. За тези облекла е подобаващ методът на утайване на облекла и материи.



Снимка: Getty images
Тениски с къси ръкави с кормила
Тениските с кормила на ръкавите са шлагерът на това лято. Предлагат се разнообразни модели и разновидности от цвят, материя до модел с паднало рамо, с мъниста, вид боди. Стоят доста нежно и са подобаващи както за ежедневна визия, по този начин и за по-елегантни дрехи. В композиция с дълъг панталон с борд и токчета, да вземем за пример сте подготвени за публична вечеря.
Бяло облекло
Белият цвят и тази година не излиза от мода. Той прибавя прохлада и деликатност към визията. Лебедовобелите рокли акцентират хубостта и контрастират с красивия ви летен загар. Чистите и нежни дрехи разрешават да експериментирате с аксесоари и да изпробвате разнообразни комбинации като бял панталон с тениска в ослепителен летен цвят.

Ленени облекла. Подборът на подобаващите материи е в основата на това да се усещаме удобно и решително в горещините. Естествените материи като памук, лен и коприна са идеални за сезона. Тези материи са леки ибързоизпаряват влагата влетните месеци. Обикновено ленените облекла са по-широки, което прави тази материя подобаваща, както за ризи, по този начин и за дълги и къси панталони. Изглежда стилно и доброволно.



Снимка: Getty images
Рокля вид риза
Роклята вид риза продължава да бъде съвременна. Освен че е комфортна за лятото, според от мотива и мястото, може да бъде комбинирана по доста способи. От по-изчистените цветове, до такива с флорални детайли и мъниста, вариациите са доста, както и мотивите, на които могат да бъдат носени.

Бижутата, чантите и обувките са главните аксесоари, които могат да създадат и най-скучната визия по-разчупена и неповторима. Най-вероятно към този момент притежавате множеството от основните детайли за този сезон, експериментирайте и комбинирайте другите детайли от вашето облекло, с цел да разчупите визията си.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР