В събота ще преобладава слънчево време. Около и след обяд

...
В събота ще преобладава слънчево време. Около и след обяд
Коментари Харесай

Слънчево време, но на места може да превали за кратко

В събота ще доминира слънчево време. Около и след обяд над планинските региони в Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, само че единствено на обособени места ще превали временен дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб, в Дунавската низина и в Източна България - сдържан вятър от североизток. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 23° и 28°, в София - към 23°.

Над планините ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа най-вече сдържан вятър от източната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°, на 2000 метра - към 9°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, само че без превалявания. В утринните часове тук-там по крайбрежието ще има мъгла. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максимални температури: 20°-23°. Температурата на морската вода е 18°-20°. Вълнението на морето ще се усили и ще бъде 3-4 бала.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР