Белгийският национал Шарле де Кетеларе се подготвя за началото на

...
Белгийският национал Шарле де Кетеларе се подготвя за началото на
Коментари Харесай

Белгийски национал: Уча се от Де Бройне, не съм в Милано за туризъм

Белгийският национал Шарле де Кетеларе се приготвя за началото на Световното състезание по футбол в Катар. 21-годишният Де Кетеларе съобщи, че се учи от съотборника си Кевин де Бройне и е благополучен от решението си да се причисли към Милан. Белгиецът мина от Брюж при „ росонерите “ с трансфер на стойност 32 милиона евро плюс бонуси.

Левичарят записа присъединяване в 18 мача за гранда от Милано, само че способства единствено с една асистенция, което се отрази на самочувствието му.

„ Милан е огромна стъпка за мен. Щастлив съм от решението, което взех, само че много фактори оказват въздействие “, сподели той пред телевизия Sky Sport Italia.

Всички мачове от Мондиал 2022 ще може да гледате НА ЖИВО С КАРТИНА в уеб страницата Gong.bg

„ Във футболно отношение, аз към момента би трябвало да усъвършенствам играта си. Но съм удовлетворен от метода, по който нещата се развиват. Милано е страховит град, само че не съм тук за туризъм “, добави Де Кетеларе, който има един гол в десетте си мача с националния екип на Белгия досега.

„ Да играя за Белгия беше моя детска фантазия. Невероятно е, че я реализирах толкоз млад. Имаме доста надарени играчи в състава, някои са измежду най-хубавите в света, тъй че ние по-младите би трябвало да се учим от тях. Винаги съм се възхищавал на Кевин де Бройне. Той е футболист, който прави играта да наподобява лесна. Сега да вземам участие на Световно състезание също е сбъдната фантазия. Ще опитам да се показва по-уверено и в клубния ми тим “, сподели още Де Кетеларе.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР