Беларуският президент Александър Лукашенко замина на посещение в Русия, където

...
Беларуският президент Александър Лукашенко замина на посещение в Русия, където
Коментари Харесай

Лукашенко също заминава на посещение в Русия

Беларуският президент Александър Лукашенко отпътува на посещаване в Русия, където на 15 септември ще се срещне с съветския си сътрудник Владимир Путин. Това заяви организация БелТА. Лукашенко отива за среща с съветския президент единствено денонощие след като Путин одобри изключително топло и задушевно севернокорейския водач Ким Чен Ун.
Прочетете още
" Президентът на Беларус Александър Лукашенко отпътува на работно посещаване в Руската федерация на 14 септември. Централна част от визитата ще бъдат договарянията с съветския президент Владимир Путин, които ще се проведат на 15 септември ", се споделя в текста.

Основните тематики на срещата ще бъдат районните въпроси и интернационалния дневен ред, както и общите задания в стопанската система, по-специално в промишлеността, селското стопанство и други браншове, както и съвместната работа в региона на заместването на вноса, поради глобите, които груповият Запад наложи и против двете страни.

Ръководителите на двете страни, се споделя в информацията, са възнамерявали съвещания в сходство с авансово утвърждения график на срещите.

Предишните договаряния сред Лукашенко и Путин се състояха на 23 юли в Санкт Петербург. Освен икономическото съдействие, президентите засегнаха доста въпроси, в това число хода на съветската " специфична военна интервенция в Украйна " и засилената интензивност на НАТО в Полша, припомня БелТА.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР