Лидерът на TUV Джим Алистър отхвърли като глупости“ спекулациите, че

...
Лидерът на TUV Джим Алистър отхвърли като глупости“ спекулациите, че
Коментари Харесай

Лидерът на TUV опровергава спекулациите, свързващи го с изборното състезание в Източен Белфаст

Лидерът на TUV Джим Алистър отхвърли като „ нелепости “ спекулациите, че може да смени изборния регион, с цел да провокира краткотрайния водач на DUP в Източен Белфаст.

MLA от Северен Антрим сподели, че макар че партията му ще се кандидатира в изборния регион на Гавин Робинсън в Белфаст, той сподели, че в никакъв случай не е премисляно той да бъде претендентът.

Коментарите му пристигнаха след водача на партията на Алианса и Стормонт Министърът на правораздаването Наоми Лонг удостовери, че ще се кандидатира против господин Робинсън в Източен Белфаст.

Г-жа Лонг беше някогашен народен представител за региона сред 2010 и 2015 година, само че загуби последните три общи избори от господин Робинсън.

Въпреки това, конкуренцията се чака да бъде близка на 4 юли, с вероятността TUV да обезпечи гласове от недоволни поддръжници на DUP, недоволни от договорката партията се сблъска с държавното управление на Обединеното кралство по отношение на комерсиалните бариери в Ирландско море след Брекзит, които улесниха връщането на Стормонт по-рано таз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР