Най-вкусният фестивал в Пловдив започва този четвъртък. Ежегодно в началото

...
Най-вкусният фестивал в Пловдив започва този четвъртък. Ежегодно в началото
Коментари Харесай

Plovdiv Food Park Festival започва този четвъртък

Най-вкусният фестивал в Пловдив стартира този четвъртък. Ежегодно при започване на лятото, Plovdiv Food Park Festival събира на едно място голям брой пътуващи кухни на колела и кулинари, които задоволяват и най-капризните вкусови рецептори. За старта на сезона, шефовете идват в подножието на Младежки рид, с цел да показват точно тук своето майсторство в  приготвянето на качествена храна на място.
Прочетете още
По време на фестивала, публиката се среща и с обичаните си поп – ъп питейни заведения, които дават най-подходящите напитки за вкусното прекарване или пък напряко ви забъркват във апетитен коктейл от типичен или ексцентрични миксове.Фестивалът показва “Show Kitchen ” - подготвяне на барбекю и забавни интернационални храни пред очите на публиката, кулинарни работилници и демонстрации, а също и театрална работилница, отдадена на кулинарията. В идното издание обръщат внимание освен на уличната храна, само че и на здравословната кухня и сладкарството, вегетарианска и веган кухня и сурови веган изкушения, които ще намерите на алеята в маркет зоната на Plovdiv Stage PArk - Младежки рид.

Plovdiv Food Park Festival е съпроводен от мощна музикална и развлекателна стратегия, с вход свободен и много награди. За порасналите момчета, уикенда ще предложи и опция за тест драйв на няколко зашеметяващи автомобила. Фестивалът показва още: хендмейд базар, креативен работилници и ателиета за ръчно творчество. Посетителите могат да се радват на пикник зоната, като си донесат одеало или хамак, както и на две детски авантюристичен трасета в зоната на фестивала.

Организаторите насочат покана към всички лакомци и ценители на вкусната, интернационална, улична или здравословна храна да не преяждат в първата част от седмицата и да стартират проучването на вкусното многообразие от участници още в четвъртък следобяд в подножието на Младежки рид. Входът е свободен. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР