Той застана зад предложението за създаването на открито зелено пространство,

...
Той застана зад предложението за създаването на открито зелено пространство,
Коментари Харесай

Министърът на образованието подкрепи страхотна идея на ръководството на университет Проф.д-р Асен Златаров

Той застана зад предлагането за основаването навън зелено пространство, предопределено за изнесени образования и извънаудиторни занятия

По мотив Шестата научно-практическа конференция „ Образование за бъдеще – последователност и вероятности “ и Майсторски клас „ Академия за шефове “, проф. доктор Галин Цоков посети Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “. За поредна година. Департаментът за подготовка и професионално развиване на педагогическите експерти, управителен от доцент доктор Красимира Димитрова, събра на едно място представители на всички степени на образованието. Засегнато, още по време на приветствията, беше развиването и усъвършенстването на по този начин нужните умения на бъдещето, а точно повишавате на компетенциите и прочувствената просветеност.

Изграждането на общности, обединяването на структури и непрекъснатото поддържане на обществени контакти е неизменима част от визията на Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “. Доказателство за това е и откритият през април, тази година, Студентски център, който по думите на ректора на висшето учебно заведение е „ същинско украшение “, показано в платформата му.

Именно в споделеното студентско пространство, построено напълно с непринуден труд, приключи и първият ден от конференцията. В отзивчив диалог беше показан и най-новият план, допълващ цялостната идея на място-обединител за насърчаване на научна и художественотворческа активност, показване на новаторски хрумвания, стимулиране на спортна активност, осъществяване на открити уроци и други

Проф. Галин Цоков, проф. Христо Бозов, доцент Красимира Димитрова и Десислава Комунова - ръководител на Студентския съвет разгледаха идейния план, обхващащ голяма зелена повърхност, директно до Студентския център. Същият беше създаден от висококвалифицирания екип на доктор Милен Врабевски, член на Съвета на настоятелите на Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “, изцяло безплатно. Разписаната концепция, съставлява създаване на три съвременни беседки, амфитеатър, спортна зона, пейки и алеи.

Зеленото пространство ще бъде захранено, несъмнено, само със зелена сила, съхранявана в акумулатори. Осъществяването на плана ще укрепи и затвърди връзката сред другите просветителни структури като ги сплоти, тъй като пътят към основаването на качествено образование е един – общ. Престижното събитие се организира в границите на 3 дни на територията на красивия морски град. Обединяващият конгрес цели подкрепяне развиването на просветителната система, посредством показване на положителни практики, способи и проучвания в образованието.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР