Базираното в Англия международно списание Global Brands Magazine отличи Fibank

...
Базираното в Англия международно списание Global Brands Magazine отличи Fibank
Коментари Харесай

Fibank с международна награда „Дигитална банка на годината - България“

Базираното в Англия интернационално списание " Global Brands Magazine " отличи Fibank (Първа капиталова банка) с влиятелната премия „ Дигитална банка на годината - България “.

Това оповестиха от финансовата институция.

Наградите Global Brands Awards 2021 се организират за девета поредна година и отличават компании, които са се показали най-добре в своята област.

Fibank бе отличена с високото отличие за изключителния си принос в развиването на нововъведенията в страната, качеството на обслужване на клиенти и обезпечаването на сигурна и надеждна система за цифрово банкиране.

Следвайки новаторските трендове, единствено за броени месеци Fibank се трансформира в единствената банка в България, която предлага на клиентите си цялостната гама мобилни разплащания: ApplePay, Гугъл Pay, GarminPay и Fitbit.

Още през предходната година Първа капиталова банка стартира предлагането на ycлyгaтa " Bидeo ĸoнcyлтaция " зa физичecĸи лица, а за потребителски заем има опция да се кандидатства напълно отдалечено. Впоследствие Fibank надгради услугата и предложи опцията на всеки да се възползва и от опцията за отдалечено кандидатстване и за ипотечен заем. Клиентите могат да подадат онлайн настояването си посредством уеб страницата и мобилното приложение My Fibank, а също по този начин и да подпишат отдалечено всички документи при разпределяне на потребителски заем и издаване на кредитна карта.

През мобилното приложение My Fibank клиентите на банката могат да заяват и получат виртуална кредитна карта MyCard. Картата се издава онлайн, а кредитният предел се отпуска автоматизирано до няколко минути. Виртуалната карта може да бъде цифровизирана в My Fibank, Googlе Pay, Apple Pay, Garmin и Fitbit, да се употребява на безконтактни ПОС и АТМ терминали, като с нея могат да се вършат и разплащания в интернет.

Друга напълно нова услуга за българския пазар, която може да бъде открита в My Fibank e “Златна сметка”, която дава опция на клиентите на ПИБ за разкриване и ръководство на сметки в безналично злато.

Fibank следи непрекъснато изменящите се потребности на своите клиенти, като им икономисва освен време и средства, само че им предлага неповторимо потребителско прекарване в цифровата среда.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР