Баскетболният ЦСКА се завръща в НБЛ с бюджет, който ще

...
Баскетболният ЦСКА се завръща в НБЛ с бюджет, който ще
Коментари Харесай

ЦСКА се завръща в НБЛ с бюджет за Топ 3, Барчовски ще е треньор

Баскетболният ЦСКА се завръща в НБЛ с бюджет, който ще му разреши да се бори за първите три места в класирането. Това оповестиха президентът на клуба Роберт Гергов и членът на Управителния съвет Александър Чакмаков на специфична конференция по-рано през днешния ден.

Както и се очакваше спонсор на отбора ще е компанията за залози - efbet, а треньор Росен Барчовски.

" ЦСКА постоянно се бори за шампионската купа. Би било безсрамно да кажем, че ще сме първенци да още първата година. Финансите, които имаме ни дават късмет да сме сред първите три тима. Надяваме се да имаме положителни български играчи, да се направи сплав сред българи и опитни чужденци. Има бюджет, който е доста добър. Близък е до първите два тима. Имаме дълготраен контракт със съществено финансиране. Ако всичко върви по проект и си реализираме задачите, да вършим по-силен тим в Европа ", разгласи Чакмаков пред медиите.

" Първата година ще се борим за купата, само че никой не ни слага цели да ставаме първенци през първата година. Ще се опитаме. За Европа – като се класираме ще ви поканим на конференция ", сподели от своя страна Гергов.

Росен Барчовски пък разгласи, че остава отпред и на националния тим. най-малко до Нова година.

„ Развълнувам съм. Преживях цялата история дружно с Роберт Гергов, Сашо Чакмаков и доста хора. Бил съм в ЦСКА, когато е имало мощна организация, когато е имало и банкрути, когато се появиха хора, които направиха всичко допустимо да унищожат клуба. 13 години нямаше мъжки тим, в този момент имаме щастието това да се случи. Въобще не ми е хрумвало да откажа тази покана. Осъзнавам отговорността да се прави нов тим, без да е имало подобен. С името на ЦСКА и тези благоприятни условия няма по какъв начин да няма огромни упоритости. Не съм се замислял секунда. Сега стартирам да разбирам компликациите пред нас ”, сподели Барчовски. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР