Бащата на Хабиб Нурмагомедов - Абдулманап, разкри за изключителни подобрения,

...
Бащата на Хабиб Нурмагомедов - Абдулманап, разкри за изключителни подобрения,
Коментари Харесай

Бащата на Хабиб разкри какви подобрения са направени за мача с Порие

Бащата на Хабиб Нурмагомедов - Абдулманап, разкри за изключителни усъвършенствания, които са направени от непобедения руснак преди мача с Дъстин Порие. Дербито за купата на UFC в лека категория ще се организира при започване на септември. Това ще е първи дуел за Орела след наказването от срещата с Конър Макгрегър.
Thank you father and coach Abdulmanap Nurmagomedov for bringing me up both as a person and… https://t.co/0EsLlmisUE
— khabib nurmagomedov (@TeamKhabib) October 6, 2016
" Свършихме голям размер от работа - сподели Абдулманап Нурмагомедов. - Хабиб беше със фамилията. Бягаше по терените на неговото дество. Познаваше всяка крачка. Това беше прелестен месец, в който беше набран нужният размер от физическа подготовка. "
В момента Хабиб Нурмагомедов е в Съединени американски щати. Той тренира паралелно до Благой Иванов - Багата в отбора на Американ Кикбоксинг Академи. Двамата са готвени от треньора Хавиер Мендес.
" Трябва да се означи, че Хабиб израства във връзка с ударните техники. Имаме някой домашни заготовки и изненади за Дъстин Порие. Ще ги видите в средата на втория и началото на третия рунд - издаде таткото. - Тогава Хабиб ще включи на турбо режим. Защо Хабиб да не поработи с колена и кикове? На него добре му се получават тези удари. "
Битката за купата е на 7 септември в Абу Даби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР