Българският шампион проявява сериозен интерес към футболист, който играе в

...
Българският шампион проявява сериозен интерес към футболист, който играе в
Коментари Харесай

Лудогорец иска автора на най-бързия хеттрик в историята на МЛС?

Българският първенец демонстрира сериозен интерес към футболист, който играе в американската Мейджър Лийг Сокър, настояват медии зад Океана. Става въпрос за състезател, който играе на позицията атакуващ полузащитник в тима на Нешвил.
Хани Мухтар, който е роден на 21 март 1995 година в Германия, е изиграл 33 мача през сезона в МЛС и в тях е отбелязал 19 гола, добавяйки и 10 асистенции на сметката си. Известният портал " Transfermarkt " дефинира цената му на 6.5 милиона евро !
* Отборът на Нешвил стигна до 1/4-финален плейоф през тази акция, само че го загуби след осъществяване на дузпи от Филаделфия. Редовното време бе приключило 1:1, а самият Мухтар изпусна своя удар от бялата точка, както и всички останали негови съотборници!
Това е първи престой в Съединени американски щати за този футболист, който преди този момент е носил екипите на клубове като Херта, Бенфика, Ред Бул Залцбург и Брьондби. Любопитно е да се означи, че Хани Мухтар е създател на най-бързия хеттрик в историята на МЛС и то против тима на Станислав Иванов (Чикаго Файър) - три гола за шест минути.
По-късно през днешния ден Лудогорец посреща Мидтиланд в своя финален мач от груповата фаза на Лига Европа, а !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР